Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriƫle toepassingen
Producten ➤ Filterzakken

Filter Mesh Filterzakken

Van Borselen Mesh filterzakken zijn te verkrijgen in:

Nylon Filterzak mesh filter

Van Borselen filters Gaas zakkenfilters hebben een precisie geweven structuur die gefixeerd is om een absolute micronwaarde te kunnen geven zonder dat er vezelmigratie optreedt. Voor de Nylon Mesh Filterbags is een precisie geweven structuur nodig. Een nylon filterzak kan geleverd worden in de 4 standaard afmetingen en daarnaast kunnen een nylon filterzak volgens een klant specifieke maat worden geproduceerd. Een Nylon Filterzak word gemaakt van een monofilament en dit zorgt ervoor dat ze uitermaten geschikt zijn voor oppervlakte filtratie. 

De gaasfilterzakken zijn verkrijgbaar in een bereik van 1 tot 1550 micron.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_mesh_filterbags_nmo

Mesh Filterzak Polyester

Van Borselen filters Polyester Mesh Filterzakken hebben een precisie geweven structuur die gefixeerd is om een absolute micronwaarde te kunnen geven zonder dat er vezelmigratie optreedt. Voor de Polyester Mesh zakfilters is een precisie geweven structuur gebruitkt. 

De Polyester Mesh filterzakken zijn verkrijgbaar in een bereik van 1 tot 1550 micron.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_mesh_filterbags_nmo

Mesh Filterzak Polypropylene

Van Borselen filters Polypropylene Mesh Filterzakken hebben een precisie geweven structuur die gefixeerd is om een absolute micronwaarde te kunnen geven zonder dat er vezelmigratie optreedt. Voor de Polypropylene Mesh Filterbags is een precisie geweven structuur nodig.

De Polypropylene Mesh filterzakken zijn verkrijgbaar in een bereik van 1 tot 1550 micron.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_mesh_filterbags_nmo

Mesh Filterzak Duplo

De Duplo-serie biedt tot 50% meer oppervlakte dan conventionele zakken en is ontworpen om de klant een langere levensduur te geven zonder veranderingen aan de filterbehuizingen. De totale filtratiekosten worden drastisch verlaagd door de innovatieve "W"-vorm van de filterzak, die als bijkomend voordeel heeft dat er minder productverlies optreedt.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_duplo_filterbags

Filter Mesh

Filterzakken kunnen worden gemaakt van uit een gaas materiaal (een filter mesh). Het filter mesh wat gebruikt wordt voor het vervaardigen van deze filterzakken kan uit verschillende materialen bestaan waaronder: Polypropyleen, Polyester, en Nylon. Afhankelijk van de toepassingen wordt het juiste filter mesh (gaas) geslecteerd. Een filterzak gemaakt van een gaas materiaal (een filter mesh) heeft als voordeel tenopzichten van een felt materiaal dat het een lage drukval heeft en zorgt voor een oppervalkete filtratie. het filter mesh is te verkrijgen in een fijnheid range van 1-1500µm. Filter mesh is het aantal openingen per liniaire inch in een gaas. Hoe groter de Mesh, hoe fijner het filter.Filter mesh is te verkijgen in Nylon, Polyester, polypropyleen, en daarnaast ook in RVS

Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715

Deze website gebruikt cookies. U kunt ze accepteren door op Ok te klikken