Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriƫle toepassingen
Producten ➤ Filterkaarsen en Filterkaars

Aktief Kool filterkaarsen

BorsoCarb-C Filterkaars

BorsoCarb koolfilter met actiefkool gemaakt van kokosnootschil zijn ideaal voor het verwijderen van smaak, geur, kleur, chloor en meer. Door de unieke structuur is er geen mogelijkheid tot bypass. de filters zijn te verkijgen in 10, 20, 30 en 40' inch en in verschillende micronagen. De borsoCarb Filterkaarsen maken gebruikt van een beschermlaag aan zowel de binnen als buiten kant van het filter deze laag zorgt ervoor dat er geen actiefkool deeltjes met het product mee gaan. Wij raden altijd aan om de filterkaars met water voor te spoelen. 

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon

BorsoCarb-F

BorsoCarb-F actief koolfilter gemaakt met Fibredyne™-technologie zijn veel geavanceerder dan de traditionele actieve koolfilters. De voordelen van een hoger debiet, lagere drukverliezen, een hogere behandelingscapaciteit en minder gevoeligheid voor vroegtijdige blokkering van sedimenten maken deze cartridges tot de toonaangevende koolstofcartridges op de markt.

De vezels (gecoat met actieve kool in poedervorm) hebben een zeer groot oppervlak om een grotere capaciteit te bieden, meer stromingstrajecten om een grotere doorstroming en minder drukverlies mogelijk te maken en ook om gebieden te creëren waar sediment kan worden ingesloten.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon

Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715

Deze website gebruikt cookies. U kunt ze accepteren door op Ok te klikken