BorsoPleat HighFlow Filter kaarsen

BorsoPleat-HF, BorsoPleat-HFK, BorsoPleat Max 740 serie zijn High Flow filterkaarsen gemaakt om grote hoeveelheden vloeistof te filtreren. De BorsoPleat-HF High flow filterkaarsen zijn ontwikkeld voor industriële processen waar hoge prestaties vereist zijn, het lage drukverlies en de hoge vuilcapaciteit maken het de ideale keuze voor polishing applicaties
BorsoPleat HighFlow Filter kaarsen

BorsoPleat-HF, BorsoPleat-HFK, BorsoPleat Max 740 serie zijn High Flow filterkaarsen gemaakt om grote hoeveelheden vloeistof te filtreren. De BorsoPleat-HF Highflow filter kaarsen zijn ontwikkeld voor industriële processen waar hoge prestaties vereist zijn, het lage drukverlies en de hoge vuilcapaciteit maken het de ideale keuze voor polishing applicaties

 

High flow filterkaars, BIG ONE filter

Een High Flow filterkaars gemaakt van polypropyleen of glasvezel. Beschikbaar vanaf 0.5um tot 100um en in lengtes van 20, 40, 60 en 80inch. High flow filterkaarsen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen met zeer hoge flows.

High geplisseerde filterkaarsen glasvezel en polypropyleen
Een high flow filterkaars speciaal ontwikkeld voor het filtreren van hoge volumes en met een grote diversiteit aan deeltjes. Dit type filterkaars kan geproduceerd worden met acht filtratielagen wat voor een echte dieptewerking zorgt.
High flow filterkaarsen 740 type
Een high flow filterkaars die tot 14 Kg vuil per 40 inch lengte op kan vangen. Beschikbaar in verschillende fijnheden. Dit type filter is uitermate geschikt voor toepassingen met veel vervuiling.

 

 

Van Borselen Filters levert high flow filtercartridges en high flow filterhuizen. Onze high flow filtercartridges is de BorsoPleat-HF. Deze filterkaars is ontwikkeld om grote hoeveelheden vloeistof te filtreren. Het unieke  ontwerp van de BorsoPleat-HF draagt bij aan lagere bedrijfskosten en maakt het de ideale keuze voor polishing-applicaties waar een laag drukverlies en een hoge vuilvangcapaciteit cruciaal zijn. De BorsoPleat-HF high flow filtercartridges worden vervaardigd met hoogwaardige materialen om optimale prestaties te garanderen. Het filtermedium is verkrijgbaar in verschillende opties, waaronder polypropyleen, nylon, glasvezel en cellulose of volledig RVS. De binnenste kern en eindfittingen zijn gemaakt van polypropyleen, tinned steel of roestvrij staal, afhankelijk van uw specifieke behoeften. De kernen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen waaronder polypropyleen, tinned steel of RVS. 
De BorsoPleat-HF high flow filtercartridges zijn geschikt voor verschillende toepassingen in diverse industrieën. Ze worden vaak gebruikt in waterbehandeling, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, chemische industrie en olie- en gasindustrie. Dankzij de hoge vuilvangcapaciteit en de mogelijkheid om micronages variërend van 0.5 tot 100 micron te bieden, kunnen ze deeltjes, vaste stoffen en verontreinigingen effectief verwijderen en zorgen voor een optimale filtratie. Naast onze hoogwaardige high flow filtercartridges kunnen wij ook de bijbehorende behuizingen leveren. Onze high flow filterhuizen zijn speciaal ontworpen om perfect te passen bij de BorsoPleat-HF filtercartridges en zorgen voor een veilige en efficiënte werking van uw filtratiesysteem.


De BorsoPLeat-HF filterkaarsen zijn een alternatief op de: 

Pall Corporation
Ultipleat® High Flow Filter Cartridges

Eaton Filtration
MAX-LOAD™ High Flow Filter Cartridges

3M
CUNO™ High Flow Filter Cartridges

Parker Hannifin
MegaFlow™ High Flow Filter Cartridges
PolyFlow™ High Flow Filter Cartridges
ProFlow™ High Flow Filter Cartridges


Bij Van Borselen Filters begrijpen we dat elke toepassing uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen en technisch advies om ervoor te zorgen dat u de juiste high flow filterkaars krijgt voor uw toepassing.