BorsoSpun Polyester

Een polyester meltblown filterkaars, beschikbaar in verschillende fijnheden en lengtes. Polyester is uitermate geschikt voor het filtreren van agressieve vloeistoffen of voor processen met een hoge temperatuur.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de telefoon of e-mail

Meer informatie

Materiaal Polyester
Toepassing Water, Voedingsmiddelen en drank, Chemie, Olie en gas, Automotive, Verf hars en coating
Soort Dieptefilterkaars
Cartridge lenght 254mm (10”), 508mm (20”), 762mm (30”), 1016mm (40”)
Micron 0.5, 1, 5, 10, 20, 25, 30, 50, 100, 125, 200
Adapters Doe / Double open end, Code 3 / Single open end with Flat closed and external 222 o-rings, Code 7 / Single open end with Fin end, 2 locking tabs and external 226 O-ring, Code 8 / Single open end with fin end and external 222 O-rings
Seals Ethylene Propylene, Viton, Nitrile, FEP Encapsulate Viton, FEP Encapsulate Silicon
Filter media Polyester

Product bijlagen / Datasheet

Omschrijving / BorsoSpun Polyester

BorsoSpun Meltblown Filter Polyester

De BorsoSpun meltblown filterkaarsen zijn gemaakt van FDA goedgekeurd polyester. Door zijn uitstekende prestatie-eigenschappen is het een economische keuze voor een breed scala aan toepassingen. BorsoSpun polyester meltblown filterkaarsen zijn verkrijgbaar in een reeks industriële standaardlengtes alsmede in een absolute of nominale micron rating. Tevens zijn de Borsospun kaarsfilters te verkijgen in de materialen Polypropyleen en Nylon. De BorsoSpun polyester filters kunnen een maximale temparatuur aan van 140c. 

De BorsoSpun meltblown filter polyester is uitermaten geschikt voor een zeer breed scala aan applicaties. De BorsoSpun Meltblown polyester filter is geschikt voor toepassingen tot 140c en zijn hierdoor geschikt voor toepasisngen waar de normale Borsospun filterkaarsen niet geschikt voor zijn. De Borsospun Meltblown filter polyester zijn te verkijgen in tal van fijnheden, lengtes en eindkappen configuraties. 

Dit is ons alternatief voor de volgende producten