Filterdoek

Wij hebben een compleet assortiment filterdoek. De Van borselen filterdoeken zijn te vrkijgen in de materialen Polyester, Polypropyleen, Nylon en meer. Naast de verschillende materialen zijn ze te verkijgen in verschillende afmetingen. U kunt bij ons terecht of filterdoek op rol, maar ook voor filterdoekken voor uw filterpers, lucht behandeling, ontstoffen en meer. Voor meer informatie: info@vanborselen.nl
Filterdoek

Het gebruik van filterdoek neemt steeds meer toe, omdat ze goed toepasbaar zijn in verschillende industrieën. Een van de meest voorkomende toepassingen voor filterdoek is waterfiltratie in verschillende stromen. Van Borselen heeft een groot assortiment filterdoeken die zowel op rol als op maat kunnen worden geleverd. Naast het leveren van filterdoek hebben wij ook filtermateriaal voor filterpersen, bandfilterpersen en kamerfilterpersen. 

Filterdoek op Rol

Filterdoeken worden vervaardigd uit diverse materialen, elk geschikt voor specifieke toepassingen. Enkele veelgebruikte materialen zijn:

  • Polypropyleen: Dit materiaal is geschikt voor algemene toepassingen en biedt uitstekende chemische bestendigheid.
  • Polyester: Polyesterdoeken zijn duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor industriële omgevingen.
  • Nylon: Nylonfilterdoeken zijn bekend om hun sterkte en weerstand tegen slijtage, wat hen ideaal maakt voor toepassingen met abrasieve stoffen.
  • Katoen: Katoenen filterdoeken worden vaak gebruikt voor voedselverwerking vanwege hun natuurlijke, niet-toxische eigenschappen.

Filterdoek voor een Filterpers: 

Filterpers doek is te verkrijgen in veel Verschillende soorten en maten. worden gebruikt in filterpersplaten en zijn verkrijgbaar in diverse configuraties, waaronder enkele, dubbele en overhangende ontwerpen. Van Borselen heeft een zeer breed assortiment filterpers doeken welke in bijna elk formaat gemaakt kan worden. 
Nieuwsgierig of wij ook filterdoek hebben voor uw filterpers? Bel +31(0)793412314