JNC CP depth filter

JNC CP Filterelementen hebben een uniforme structuur en zijn vervaardigd van PP-vezel met een PE-coating voor verbeterde dieptefiltratie. DIt maakt de filterkaarsen ideaal voor het verwijderen van vervormbare deeltjes. 

JNC CP depth filter

De JNC CPH-dieptefilterkaarsen bestaat uit 100% polyestervezels, wat zorgt voor uitstekende chemische bestendigheid en is geschikt voor filtratie bij hoge temperaturen (max120c). 

JNC CP depth filter

JNC CP2 Filterelementen hebben een uniforme structuur en zijn vervaardigd van PP-vezel met een PE-coating voor verbeterde dieptefiltratie. DIt maakt de filterkaarsen ideaal voor het verwijderen van vervormbare deeltjes. 

JNC CP depth filter

JNC's BM een polypropyleen Bicomponent-filterpatronen, waar echte dieptefiltratie samengaat met een absoluut filter retentie. 

De JNC BI-component filterkaarsen zijn ontworpen met een robuuste en stevige structuur, wat zorgt voor superieure prestaties. De Bi-component filters zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen en zijn verkrijgbaar in verschillende fijnheden. Deze geavanceerde filtratieoplossing biedt absoluut filtratie, waardoor u verzekerd bent van de hoogste zuiverheidsniveaus.  Door te kiezen voor de JNC BI-component filtercartridge, kiest u voor state-of-the-art contaminatieverwijdering, zeer hoge kwaliteit en een verlengde levensduur van de filterkaarsen. Dankzij onze brede selectie van fijnheden en materialen is de JNC BI-Componet filter voor een breed scale van toepassingen in te zetten.  De JNC BM absolute filters vormen een alternatief voor het 3M Betapure AU Z11 en Z13 model. De JNC CPH evenaart de prestaties van de 3M Betapure Polyester-serie, terwijl de JNC CP2 een waardig alternatief is voor de standaard 3M Betapure filtercartridges. Tijdens het productieproces van de JNC BI-component filter houden ze zich aan stikte kwaliteitsnormen, grondige evaluaties tijdens het proces en gedetailleerde controle van het eindproduct. Deze zorgvuldigheid garandeert een consistente filtratiekwaliteit, batch na batch. Ideaal voor een scala aan toepassingen, waaronder hoogwaardige verven, filmcoatings, harsen, inkten, ontzilting, beplating, machinekoelmiddelen en proceswater, zijn onze filters ongeëvenaard. Het stevige ontwerp zorgt voor een constante poriegrootte, waardoor zelfs onder zware omstandigheden consistente resultaten worden geleverd. Een van de kernuitdagingen bij filtratie is het minimaliseren van filterbypass. Dit hebben we aangepakt met een speciaal ontworpen polyethyleenschuimafdichting. Bovendien, door de stromingsbeperkingen te verminderen, bieden we een oplossing die niet alleen de efficiëntie maximaliseert, maar ook de filtratiekosten vermindert. Onze filters, aangepast voor specifieke toepassingen, draaien niet alleen om topprestaties, maar ook om kostenefficiëntie.

 

Toepassingen:

Coatings – hoogwaardige verf, filmcoatings, harsen en inkt.

Algemene industrie – ontzilting, beplating, koelvloeistof voor machinale gereedschappen, proceswater.

Elektronica – pre-RO, wafer slurries, keramische slurries, chemisch mechanisch polijsten, schijfreiniging.

Chemisch/petrochemisch – proceswater, pre-RO, amine, fijne chemicaliën.