Meltblown filters

BorsoSpun Absoluut

Meltblown filterkaarsen worden gemaakt door granulaat te smelten en dit op te spuiten. De van Borselen meltblown filterkaarsen kunnen worden gemaakt uit Polyproyleen, Polyester of Nylon en zijn zowel in een absoluut als Nominale filtratie te verkrijgen. De meltblown filterkaarsen van Van Borselen filters worden gemaakt met FDA en/of EC goedgekeurd materiaal en bestaan uit meerdere lagen waardoor ze een echte diepte werking hebben. Door de grote diversiteit aan fijnheden, materialen en lengtes is dit type filterkaars inzetbaar voor een breedscale aan processen.

 

Voor meer informatie neem contact op via de e-mail of telefoon

Meltblown filters
Polyester meltblown filterkaars

Een polyester meltblown filterkaars, beschikbaar in verschillende fijnheden en lengtes. Polyester is uitermate geschikt voor het filtreren van agressieve vloeistoffen of voor processen met een hoge temperatuur.

Nylon Meltblown filterkaarsen
een nylon meltblown filterkaars die beschikbaar is in verschillende lengtes en fijnheden. Dit type filterkaars is uitermate geschikt voor processen met een hoge temperatuur.
Meltblown polypropylene filterkaars
Een absoluut rated meltblown filterskaars, beschikbaar in verschillende materialen en fijnheden. Deze diepte filterkaars is uitermate geschikt voor producten met een variatie aan deeltjes grootte.
JNC CP depth filter

JNC CP Filterelementen hebben een uniforme structuur en zijn vervaardigd van PP-vezel met een PE-coating voor verbeterde dieptefiltratie. DIt maakt de filterkaarsen ideaal voor het verwijderen van vervormbare deeltjes. 

x100 filterkaarsen
Filterkaarsen type X100, deze polypropyleen filterkaarsen passen zowel in de originelen X100 filterhuizen als in de nieuwe X100 filterhuizen. verkrijgbaar in fijnheden vanaf 1um tot 100 micron.
JNC CP depth filter

De JNC CPH-dieptefilterkaarsen bestaat uit 100% polyestervezels, wat zorgt voor uitstekende chemische bestendigheid en is geschikt voor filtratie bij hoge temperaturen (max120c). 

JNC CP depth filter

JNC CP2 Filterelementen hebben een uniforme structuur en zijn vervaardigd van PP-vezel met een PE-coating voor verbeterde dieptefiltratie. DIt maakt de filterkaarsen ideaal voor het verwijderen van vervormbare deeltjes. 

JNC CP depth filter

JNC's BM een polypropyleen Bicomponent-filterpatronen, waar echte dieptefiltratie samengaat met een absoluut filter retentie. 

Big bleu filtercartridge meltblown

Een Big blue meltblown filterkaars.  Deze filterkaars hebben een diameter van 11,4cm waardoor ze een hoge flow aan kunnen in een compact ontwerp. Deze dieptefilterkaars is uitermate geschikt voor producten met een variatie aan deeltjesgrootten.

polypropyleen, meltblown filterkaarsen
Een polypropyleen meltblown dieptefilter. Deze filterkaars is beschikbaar in veel verschillende fijnheden en lengtes. Deze dieptefilterkaars is uitermate geschikt voor producten met een variatie aan deeltjesgrootten.