Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriële toepassingen
Producten ➤ Filterkaarsen en Filterkaars

BorsoPleat High Flow Filterkaarsen

BorsoPleat-HF is een High Flow filterkaars gemaakt om grote hoeveelheden vloeistof te filtreren. De BorsoPleat-HF High flow filterkaarsen zijn ontwikkeld voor industriële processen waar hoge prestaties vereist zijn, het lage drukverlies en de hoge vuilcapaciteit maken het de ideale keuze voor polishing applicaties
 

BorsoPleat-HF

BorsoPleat-HF is een High Flow filterkaars gemaakt om grote hoeveelheden vloeistof te filtreren. De BorsoPleat-HF High flow filterkaarsen zijn ontwikkeld voor industriële processen waar hoge prestaties vereist zijn, het lage drukverlies en de hoge vuilcapaciteit maken het de ideale keuze voor polishing applicaties. Het unieke ontwerp van de BorsoPleat- HF Filterkaarsen draagt bij aan lagere bedrijfskosten. 

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon

borsopleat_hf

BorsoPleat-HFK

De BorsoPleat-HFK is een High flow filterkaars gemaakt van acht afzonderlijke filtratielagen voor een echte dieptefiltratie, met het oppervalkte van een gepliseerd element. ​BorsoPleat-HFK High flow filterkaarsen zijn bij uitstek geschikt voor de filtratie van procesvloeistoffen, die verontreinigingen bevatten met een breed scala aan deeltjesgrootte.  De BorsoPleat-K Kaarsfilters zijn te verkrijgen in een micronage van 0.5µm tot 75 micron abs. De BorsoPleat-HFK is een combinatie van acht afzonderlijke filtratielagen voor een echte dieptefiltratie, met  het oppervlakte van een gepliseerde filterkaars. 

BorsoPleat-HFK kaarsfilters  zijn bij uitstek geschikt voor de filtratie van procesvloeistoffen, die verontreinigingen bevatten met een breed scala aan deeltjesgrootte. De gesorteerde meerlaagse polypropyleen media zorgen voor de voorfiltratie van de procesvloeistof voorafgaand aan de absolute eindlaag. Het unieke ontwerp van de BorsoPleat-HFK Filterkaarsen draagt bij aan lagere bedrijfskosten. 

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon

borsopleat_hf

BorsoPleat Max 740 serie

Borso 740B High flow filterkaarsen (afmeting 40"x7')' hebben een filteroppervlak van 18m2 per filterkaars en zijn daarmee de vuilvangkampioen, tot 14 kg per filterkaars. Geen enkele andere High flow filterkaars op de markt kan een dergelijke vuillast bergen. Daarmee geeft dit product lange standtijden en minimale filterkosten.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon

borsomax-super-depth.jpg
Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715

Deze website gebruikt cookies. U kunt ze accepteren door op Ok te klikken