Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriƫle toepassingen
Producten ➤ Filterkaarsen en Filterkaars

Meltblown filterkaarsen - BorsoSpun

De BorsoSpun Meltblown Filterkaarsen zijn gemaakt van FDA goedgekeurd materiaal. Door zijn uitstekende prestatie-eigenschappen, is het een economische keuze voor een breed scala aan toepassingen. BorsoSpun meltblown filterkaarsen zijn verkrijgbaar in een reeks industriële standaardlengtes en in absoluut of nominale filtratie ratio. 

BorsoSpun Polypropyleen

De BorsoSpun Meltblown Filterkaarsen zijn gemaakt van FDA goedgekeurd polypropyleen. Door zijn uitstekende prestatie-eigenschappen, is het een economische keuze voor een breed scala aan toepassingen. BorsoSpun meltblown kaarsfilters zijn verkrijgbaar in een reeks industriële standaardlengtes als absolute of nominale nominale filterpatronen.  De Borsospun kaarsfilters zijn ook te verkrijgen in de materialen nylon  of polyester.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon

borsospun_absolute_nominal

BorsoSpun Nylon

De BorsoSpun Meltblown Filterkaarsen zijn gemaakt van FDA goedgekeurd Nylon (6.6). Door zijn uitstekende prestatie-eigenschappen, is het een economische keuze voor een breed scala aan toepassingen. BorsoSpun meltblown filterkaarsen zijn verkrijgbaar in een reeks industriële standaardlengtes als absolute of nominale nominale filterpatronen. De Borsospun kaarsfilters zijn ook te verkijgen in de materialen Polypropyleen of Polyester.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon

borsospun_absolute_nominal

BorsoSpun Polyester Filter

De BorsoSpun Meltblown Filterkaarsen zijn gemaakt van FDA goedgekeurd Polyester . Door zijn uitstekende prestatie-eigenschappen, is het een economische keuze voor een breed scala aan toepassingen. BorsoSpun polyester filter meltblown filterkaarsen zijn verkrijgbaar in een reeks industriële standaardlengtes als in een absolute of nominale nominale filterpatronen. Tevens zijn de Borsospun kaarsfilters te verkijgen in de materialen Polypropyleen en Nylon. De BorsoSpun Polyester filter kunnen een maximale temparatuur aan van 120c. 


Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon

borsospun_absolute_nominal

BorsoSpun Absoluut

De BorsoSpun Absoluut Meltblown Filterkaarsen zijn gemaakt van FDA goedgekeurd polypropyleen, Nylon of Polyester met een effciency van 99,98% (Beta 5000). Door zijn uitstekende prestatie-eigenschappen, is het een economische keuze voor een breed scala aan toepassingen. BorsoSpun meltblown filterkaarsen zijn verkrijgbaar in een reeks industriële standaardlengtes als absolute of nominale nominale filterpatronen. De Borsospun Abosoluut meltblown kaarsfilters zijn ook te verkrijgen in de materialen Polypropyleen en Polyester. 


Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon

borsospun_absolute_nominal
Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715

Deze website gebruikt cookies. U kunt ze accepteren door op Ok te klikken