Filterdoek

Nieuwe lijn zakken filterhuizen

Nieuwe lijn zakken filterhuizen Van Borselen Filters viert dit jaar haar 100 jarig bestaan. ​Dat is niet zomaar; door continue controle op kwaliteit van haar producten alsmede daarbij behorende productverbeteringen is Van Borselen Filters reeds 100 jaar marktleider op het gebied van vloeistof filtratie. Met trots introduceren wij onze nieuwe lijn zakkenfilterhuizen.
Nieuwe lijn zakken filterhuizen

Met onze nieuwe lijn zakken filterhuizen zijn wij flexibeler dan ooit als het gaat om keuze in bouwvorm. Met 8 standaard bouwvormen en onbeperkte mogelijkheden in klant specifiek ontwerpen zakken filterhuizen kunnen wij altijd een huis op maat leveren.

De verbetering in het ontwerp van alle bouwvormen zit hem met name in minder productverlies per filterwissel/ batch. Door het toepassen van één van onze zakken filterhuizen wordt uw proces meer efficiënt.

Tevens hebben wij standaard de mogelijkheid om in-line zakken filterhuizen te leveren wat uniek is voor de Benelux. het toepassen van dit type filterhuis scheelt behoorlijk in de installatie kosten en het toepassen van leidingwerk.

Waar kritische toepassingen vragen om een evenredige druk op de O-ring tijdens sluiting van het huis adviseren wij u onze zakken filterhuizen met T-bar sluiting. Deze sluiting zorgt voor een gecentreerd enkel drukpunt, wat naast een gelijkmatige druk ook zorgt voor snelle opening en sluiting van het huis zonder tool.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze nieuwe lijn zakken filterhuizen. voor meer informatie of advies in het selecteren van het juiste type filterhuis voor uw proces, de bouwvorm, het totale drukverlies, flow rate en al uw andere vragen neemt u contact op met onze specialisten op 079-3412314  of info@vanborselen.nl