Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriƫle toepassingen

Perslucht filter

Van Borselen is gespecialiseerd in het leveren van perslucht filters voor compressoren. Het toepassen van het juiste perslucht filter is uiteraard afhankelijk van de toepassing. Bij Van Borselen Filters helpen wij u graag met het vinden van het geschikte filter!Deeltjes filtratie
Onder deeltjes verstaand wij alle vaste delen welke in de lucht aanwezig zijn, denk hierbij aan metalen, stoffen en andere verontreiniging.
In 1m³ lucht zitten c.a. 190 miljoen vaste delen en deze moeten er uit gefiltreerd worden om de compressoren te beschermen en om schone perslucht te verkrijgen.
Het micronage waarop doorgaans gefiltreerd wordt ligt tussen de 0.1 en 1.2µm
 
Steriel filtratie
Bij steriele lucht filtratie filtreren wij diverse bacteriën en virussen welke in de aangeleverde lucht zitten. Hiervoor gebruiken wij o.a. ons VB-PSRF filter welke filtreert op 0.01µm op 99.999998%.
 
Filtreren van geuren en dampen
Voor het er uit filtreren van geuren en dampen maken wij gebruik van ons VB-AK perslucht filter. Dit filter verwijderd alle verontreiniging welke niet als deeltjes tegengehouden kunnen worden.
 
Alternatief op uw huidige perslucht filter
Uiteraard leveren wij alternatieve perslucht filters welke 1 op 1 uitwisselbaar zijn met diverse merken. Het overstappen kan veel schelen op de aanschafprijs maar ook kan er met een overstap soms tot wel 70% bespaard worden op de energiekosten.
Wij bieden alternatieve vervangende parslucht filters aan op bijna alle grote merken zoals bijvoorbeeld: Domnick Hunter, Balston, Zander, Finite, Hiross, Parker, Ultrafilter, Donaldson, Atlas Copco, Bea Filtri, Compair, Deltech, Parker, Edwards, Dollinger, Ingersoll Rand, Omega, Sullair, Trockair en Wilkerson.
 
Al onze vervangende filterelementen voldoen aan de internationale standaarden, volgens ISO 12500 en ISO 8573-2:2001. U bent dus van kwaliteit verzekerd!

Voor meer informatie neem contact op via de e-mail of telefoon

Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715

Deze website gebruikt cookies. U kunt ze accepteren door op Ok te klikken