Zeefmachines en separatoren

Wij leveren Ronde zeefmachines

Gespecialiseerd in Vibro-Energy Separatoren van hoogwaardige kwaliteit, lange levensduur en innovatief design.
Wij leveren het volledige gamma van Sweco zeefmachines en seperatoren. zowel de rechthoekige Trilzeven als ronde zeefmachines.
Daarnaast herspannen we zeefdekken voor alle merken.

Zeefmachines en separatoren
self cleaning sliders voor Trilzeefmachine
Sliders voor uw self cleaning kit in uw zeefmachine.
Geperforeerde platen voor trilzeefmachines

Geperforeerde platen voor Self-cleaning kits.

Gespecialiseerd in Vibro-Energy Separatoren of beter bekend als tril zeefmachine van hoogwaardige kwaliteit, lange levensduur en innovatief design. Wij leveren het volledige gamma van Sweco zeefmachines en seperatoren. zowel de rechthoekige Trilzeven als ronde zeefmachines. Een ronde zeefmachine is zowel te verkijgen in een industriele afwerking als in een hygienische afwerking. Daarnaast herspannen we zeefdekken voor alle merken oa.: sweco sieves.

Door onze uitgebreide kennis zijn we in staat om de beste zeeftechniek en zeefmachine voor u te selecteren met optimale instellingen.
Door het selecteren van de juiste zeefmachine in combinatie met het zeefdek bereiken we een zeer efficiënte manier van zeven met een groot zeefoppervlak op een kleine vloeroppervlak. Speciale screening- separators voor het scheiden, fractioneren, classificeren van vaste stoffen en van vloeistoffen.

 

On site testen: Van Borselen verkoopt al sinds jaar en dag zeer succesvol zeefmachines en is volledig uitgerust wat betreft know-how, advisering en snelle levering van spare parts, merendeels vanuit voorraad. Zeefmachines zijn toepasbaar overal waar vaste stoffen in verschillende deeltjes grootte gescheiden moeten worden alsook scheiding vast/vloeistof. Zeefmachines worden ingezet in de kaasindustrie, chocolade produktie, tal van andere voedingsmiddelentoepassingen, chemische industrie, kunststofverwerking (granulaat), pigmenten, papier- en metaalindustrie etc. Om voorafgaand aan definitieve aankoop te testen welke type zeefmachine, welke grootte en maaswijdte optimaal is kunnen wij op uw lokatie met zeefmachines een test uitvoeren. Eventueel is het ook mogelijk om in ons laboratorium testen uit te voeren met monstermateriaal van uw produkt. vraag naar de mogelijkheden.