Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriële toepassingen
Producten ➤ Filterkaarsen

Geplisseerde filterkaarsen

De BorsoPleat kaarsenfilter is geschikt voor het verwijderen van ongewenste deeltjes en als voor-filtratie ter bescherming van membraan filterskaarsen. Het gepliseerde media zorgen voor de voor-filtratie van de procesvloeistof en kan gebruikt worden als voor filter om een Membraan filterkaars te beschermen. 

BorsoPleat-P

De BorsoPleat-P Filterkaarsen zijn geschikt voor het verwijderen van ongewenste deeltjes en als voor-filtratie ter bescherming van membraan filterskaarsen. De BorsoPleat-P kaarsfilter is te verkrijgen in een micronage van 0.5µm tot 105µm abs.

BorsoPleat-k

De BorsoPleat-K is een combinatie van acht afzonderlijke filtratielagen voor een echte dieptefiltratie, met het oppervalkte van een gepliseerd element. ​BorsoPleat-K patronen zijn bij uitstek geschikt voor de filtratie van procesvloeistoffen, die verontreinigingen bevatten met een breed scala aan deeltjesgrootte. De BorsoPleat-K Kaarsfilters zijn te verkrijgen in een micronage van 0.5µm tot 75 micron abs.

BorsoMicro

​De BorsoPleat-M filterpatronen van Van Borselen Filters, maken gebruik van de Laatste ontwikkelingen op het gebied van borosilicaat glasvezel filtermedia technologie. Deze Geplisseerde filterkaarsen zijn opgebouwd uit robuuste glasvezel- en polypropyleenfilters en bieden een verwijderingsgraad van 0,5 tot 5 micron absoluut.

BorsoCrypto

​BorsoCrypto Kaarsenfilter worden gebruikt voor de bestrijding van Cryptosporidium-ocysten in water dat gebruikt wordt in de voedingsmiddelen-, dranken- en de waterindustrie.

Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715
/home/vanborse/public_html/sitemap.xml was last modified: September 07 2020 17:06:04.