Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriële toepassingen
Producten ➤ Filterkaarsen en Filterkaars

Geplisseerde filterkaarsen

De BorsoPleat kaarsenfilter is geschikt voor het verwijderen van ongewenste deeltjes en als voor-filtratie ter bescherming van membraan filterskaarsen. Het gepliseerde media zorgen voor de voor-filtratie van de procesvloeistof en kan gebruikt worden als voor filter om een Membraan filterkaars te beschermen. 

BorsoPleat-P

De BorsoPleat-P Filterkaarsen zijn geschikt voor het verwijderen van ongewenste deeltjes en als voor-filtratie ter bescherming van membraan filterskaarsen. De BorsoPleat-P kaarsfilter is te verkrijgen in een micronage van 0.5µm tot 105µm abs.

BorsoPleat-k

De BorsoPleat-K is een combinatie van acht afzonderlijke filtratielagen voor een echte dieptefiltratie, met het oppervalkte van een gepliseerd element. ​BorsoPleat-K patronen zijn bij uitstek geschikt voor de filtratie van procesvloeistoffen, die verontreinigingen bevatten met een breed scala aan deeltjesgrootte.  De BorsoPleat-K Kaarsfilters zijn te verkrijgen in een micronage van 0.5µm tot 75 micron abs. De BorsoPleat-K is een combinatie van acht afzonderlijke filtratielagen voor een echte dieptefiltratie, met  het oppervlakte van een gepliseerde filterkaars. 
Dit ontwerp zal vervuiling van het filteroppervlak door een breed spectrum aan verontreinigingen verminderen. BorsoPleat-K kaarsfilters  zijn bij uitstek geschikt voor de filtratie van procesvloeistoffen, die verontreinigingen bevatten met een breed scala aan deeltjesgrootte. De gesorteerde meerlaagse polypropyleen media zorgen voor de voorfiltratie van de procesvloeistof voorafgaand aan de absolute nominale eindlaag. Het unieke ontwerp van de BorsoPleat-K Filterkaarsen draagt bij aan lagere bedrijfskosten. 
 

BorsoMicro

​De BorsoPleat-M filterpatronen van Van Borselen Filters, maken gebruik van de Laatste ontwikkelingen op het gebied van borosilicaat glasvezel filtermedia technologie. Deze Geplisseerde filterkaarsen zijn opgebouwd uit robuuste glasvezel- en polypropyleenfilters en bieden een verwijderingsgraad van 0,5 tot 5 micron absoluut.

BorsoCrypto

​BorsoCrypto Kaarsenfilter worden gebruikt voor de bestrijding van Cryptosporidium-ocysten in water dat gebruikt wordt in de voedingsmiddelen-, dranken- en de waterindustrie.

Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715