Ontluchtingsfilter

Een ontluchtingsfilter wordt gebruikt om de lucht te filteren die bij het ademen in de tank terechtkomt of verlaat.
Ontluchtingsfilter

Bij Van Borselen Filters hebben wij verschillende soorten ontluchtingsfilters. Voor het verwijderen van vocht tot het steriliseren van deze ademlucht.

Steriel beluchtings en ontluchtingsfilter BorsoAir -PBE
Als u de steriliteit in uw tank wilt behouden, bieden wij een P-BE tankfilter aan. Dit filter bestaat uit een roestvrijstalen behuizing en een filterelement gemakt van borosilicaat media.

Dit filter wordt gebruikt om 100% steriliteit te garanderen tijdens de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën, voedsel of fermenten.

Het tweedelige filterhuis heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en is voorzien van "spatbescherming" die voorkomt dat vloeistoffen in contact komen met het filtermedium.

Steriel beluchtings en ontluchtingsfilter Borso-PTFE
Wij bieden ook een andere steriele oplossing in de vorm van een compact PTFE-membraan dat rechtstreeks in de ontluchting van de tank kan worden geschroefd.

Voor meer informatie neem contact op via de e-mail of telefoon

Tank beluchtingsfilters
P-BE filterkaarsen worden gebruikt om 100% steriliteit te garanderen bij de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën en levensmiddelen. De P-BE filterkaarsen zijn te verkrijgbaar in 12 verschillende maten voor een flow van 3 tot 1980 Nm/h.
beluchtingsfilter
Een tank beluchtings filter, met de P-BE filters kan 100% steriliteit worden gegarandeerd bij de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën of voedingsmiddelen.
PTFE membrane filter gasses and Air.

Een dubbel laags hydrofobe PTFE membraan filterkaars voor het steriel filtreren van lucht, gassen of voor het beluchten van uw steriele tanks. Verkrijgbaar in 0.1, 0.2, 0.45 en 1,0 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.

PTFE membraanfilterkaars
Een hydrofobe PTFE membraan filterkaars voor het steriel filtreren van lucht, gassen of voor het beluchten van uw steriele tanks. Verkrijgbaar in 0.1, 0.2, 0.45 en 1,0 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.
PTFE hydrofobe membraan filter

Een hydrofobe PTFE membraanfilterkaars. Het hydrofobe membraan maakt het filter uitermate geschikt voor het steriel filtreren van gassen en lucht.