P-BE Beluchtingsfilter en ontluchtingsfilter

Met een P-BE filter kan 100% steriliteit worden gegarandeerd bij de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën of voedingsmiddelen.

De P-BE is een dieptefilter met RVS binnen en buiten kern welke onder andere gebruikt kan worden als beluchtingsfilter, maar ook als ontluchtingsfilter. Bestaande uit een driedimensionale borosilicaatglas diepte filter media, bereikt het P-BE een poriënvolume van 95%, wat zorgt voor een hoge inperking bij hoge stroomsnelheden en een lage verschildruk. Een retentiegraad van > 99,999%, gebaseerd op 0,01 µm, wordt bereikt tijdens de werking. Dit maakt de van Borselen P-BE filters ideaal als beluchtingsfilter.


Voor contact met voedsel in overeenstemming met de vereisten CFR (Code of Federal Regulations) tilte 21. Alle componenten voldoen aan de vereisten van de FDA.

Industrial Processing 2022

Kenmerken en voordelen

 • Niet-vezel bevrijdend filterelement. Gefabriceerd zonder gebruik van bindmiddelen of andere chemische additieven
 • Komt overeen met de cGMP-vereisten (huidige Good Manufacture Practice) en wordt vervaardigd volgens DIN EN ISO 9001.
 • P-BE is geslaagd voor de toxicologische test volgens naar USP XX klasse VU voor kunststoffen.

Toepassingen:

 • Chemische industrie en petrochemische industrie
 • Farmaceutische industrie
 • Biotechnologie
 • Cosmetische industrie
 • Brouwerijen en zuivelfabrieken
 • Voedsel en dranken
 • Waterzuiveringssystemen
 • Fermentatieprocessen
 • Beluchtingsfilter tank
 • ontluchtingsfilter
Kenmerken Voordelen
Buitenkern en eindkappen gemaakt van
roestvrij staal
Hoge mechanische en thermische stabiliteit,
goede duurzaamheid tegen chemicaliën en
talrijke agressieve gassen.
Absoluut retentiepercentage van 99,999%.
gerelateerd aan 0,01 μm
Gevalideerde retentiegraad, intergrity testbaar met DOP-test volgens HIMA
Driedimensionale borosilicaat diepte
filtermedia
Hoge afvalbeperkingscapaciteit, laag
drukverschil, hoog debiet
Biologisch en chemisch inert Geen voedingsbodem voor afgescheiden micro-organismen
100 sterilisatie cyclussen gegarandeerd Hoog economisch rendement en laag
filtratiekosten
100% getest op integriteit Gegarandeerde kwaliteit
Leverbaar in 6 formaten Optimale filtergrootte voor iedere
applicatie
Roestvrijstalen kern en eindkappen Temperatuurbereik van -20°C tot 200°C
 
Gesinterde filterkaars voor gassen en perslucht
Het BorsoComp Cartridge filter is ontworpen voor het verwijderen van deeltjes uit gassen, vloeistoffen en stoom. Het BCC filterpatroon bestaat uit gesinterd roestvrij staal en is te verkrijgen in fijnheden vanaf 1 μm tot 25 μm.
Tank beluchtingsfilters
P-BE filterkaarsen worden gebruikt om 100% steriliteit te garanderen bij de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën en levensmiddelen. De P-BE filterkaarsen zijn te verkrijgbaar in 12 verschillende maten voor een flow van 3 tot 1980 Nm/h.
Steriele luchtfilterkaars
De P-SRF is een steriele luchtfilterkaars met 95% open area. Het P-SRF filter bestaat uit een driedimensionaal borosilicaat diepte-medium van 0.2um met een 99.99998% efficiency.
Polypropyleen capsule voor inkt

BorsoCap PP capsulefilter is een geplisseerde capsule, voorzien van geplisseerd Polypropyleen-filtermateriaal. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

Capsulefilter met een PTFE membraan

BorsoCap PTFE capsulefilter is een membraancapsule, voorzien van geplisseerd PTFE-filtermateriaal. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

Polypropyleen capsule voor inkt

BorsoCap PP capsulefilter is een geplisseerde capsule, voorzien van geplisseerd PVDF membraan. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

BorsoCap-Sip a NovaSip alternative

BorsoCap-SIP capsulefilter is een PTFE membraancapsule, speciaal ontwikkeld voor het filtreren van steriele lucht en gas in bioframacutische toepassingen. De BorsoCap-Sip is een capsule filter welke inline gesteriliseerd kan worden met stoom. 

Perslucht en steriele lucht filterhuizen
De roestvrijstalen filterbehuizingen van Borso Comphousing, zijn verkrijgbaar in 18 verschillende maten en worden gebruikt voor de filtratie van perslucht en andere gassen.
PTFE membraanfilterkaars
Een hydrofobe PTFE membraan filterkaars voor het steriel filtreren van lucht, gassen of voor het beluchten van uw steriele tanks. Verkrijgbaar in 0.1, 0.2, 0.45 en 1,0 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.
PTFE membrane filter gasses and Air.

Een dubbel laags hydrofobe PTFE membraan filterkaars voor het steriel filtreren van lucht, gassen of voor het beluchten van uw steriele tanks. Verkrijgbaar in 0.1, 0.2, 0.45 en 1,0 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.

BorsoTEF

BorsoTef is een geplisseerd PTFE-membraan filterkaars met PFA Binnen en buitenkern. Verkrijgbaar in 0.05 tot 10µm en in lengtes tot 40inch. 

PTFE mini tank filter

PTFE-membraan filterkaars speciaal ontworpen voor het steriel beluchten en ontluchten van uw opslagtanks of voor gebruik als een vacuum break op uw autoclave.

beluchtingsfilter
Een tank beluchtings filter, met de P-BE filters kan 100% steriliteit worden gegarandeerd bij de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën of voedingsmiddelen.