Sterieleluchtfilters

Wij hebben filters voor perslucht

Van Borselen Filters biedt een breed programma van industriele luchtfilters en procesfilters bedoeld voor de filtratie van lucht, stoom en gassen, alsmede vloeistoffen. 

Sterieleluchtfilters
PTFE membraanfilterkaars
Een hydrofobe PTFE membraan filterkaars voor het steriel filtreren van lucht, gassen of voor het beluchten van uw steriele tanks. Verkrijgbaar in 0.1, 0.2, 0.45 en 1,0 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.
PTFE membrane filter gasses and Air.

Een dubbel laags hydrofobe PTFE membraan filterkaars voor het steriel filtreren van lucht, gassen of voor het beluchten van uw steriele tanks. Verkrijgbaar in 0.1, 0.2, 0.45 en 1,0 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.

BorsoTEF

BorsoTef is een geplisseerd PTFE-membraan filterkaars met PFA Binnen en buitenkern. Verkrijgbaar in 0.05 tot 10µm en in lengtes tot 40inch. 

Capsulefilter met een PTFE membraan

BorsoCap PTFE capsulefilter is een membraancapsule, voorzien van geplisseerd PTFE-filtermateriaal. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

Polypropyleen capsule voor inkt

BorsoCap PP capsulefilter is een geplisseerde capsule, voorzien van geplisseerd Polypropyleen-filtermateriaal. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

PTFE mini  tank filter

PTFE-membraan filterkaars speciaal ontworpen voor het steriel beluchten en ontluchten van uw opslagtanks of voor gebruik als een vacuum break op uw autoclave.

Steriele luchtfilterkaars
De P-SRF is een steriele luchtfilterkaars met 95% open area. Het P-SRF filter bestaat uit een driedimensionaal borosilicaat diepte-medium van 0.2um met een 99.99998% efficiency.
Tank beluchtingsfilters
P-BE filterkaarsen worden gebruikt om 100% steriliteit te garanderen bij de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën en levensmiddelen. De P-BE filterkaarsen zijn te verkrijgbaar in 12 verschillende maten voor een flow van 3 tot 1980 Nm/h.
Polypropyleen capsule voor inkt

BorsoCap PP capsulefilter is een geplisseerde capsule, voorzien van geplisseerd PVDF membraan. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

beluchtingsfilter
Een tank beluchtings filter, met de P-BE filters kan 100% steriliteit worden gegarandeerd bij de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën of voedingsmiddelen.
BorsoCap-Sip a NovaSip alternative

BorsoCap-SIP capsulefilter is een PTFE membraancapsule, speciaal ontwikkeld voor het filtreren van steriele lucht en gas in bioframacutische toepassingen. De BorsoCap-Sip is een capsule filter welke inline gesteriliseerd kan worden met stoom. 

Perslucht en steriele lucht filterhuizen

De roestvrijstalen filterbehuizingen van Borso Comphousing zijjn verkrijgbaar in 18 verschillende maten en worden gebruikt voor de filtratie van perslucht en andere gassen.

Steriel filter voor lucht en gas Filtratie

De sterieleluchtbehuizing is de standaard behuizing passend voor industriele luchtfilters en proces steriel filters. De serie bestaat uit 12 enkele behuizingen (1 steriel filter element) en 6 multibehuizingen (3 – 10 filterelementen). Beide behuizingsvarianten zijn verkrijgbaar in roestvrij staal 1.4301 (V2A) en 1.4404 (V4A). Ontwerp, testen en fabriceren volgens AD2000. De behuizing is geclassificeerd en goedgekeurd in overeenstemming met PED 97/23 / EG voor vloeistoffen in vloeistofgroep 2.