Filtermodules Filtrox & Carlson

Wij Leveren Carlson Filtermodules

Van Borselen levert topkwaliteit filtermodules van het merk Filtrox. Filtrox is één van de meest vooruitstrevende fabrikanten van filterplaten en modules. Filtermodules worden vaak toegepast in de drankbereiding, farmacie, chemie, speciale lakken etc. Daarnaast zijn onze filtermodules zeer geschikt als “voor filter”. Dit gebeurt dan ook regelmatig ter bescherming van een membraan filterkaars. Een Module filter is een filterplaat, maar in een lek vrij filterhuis.  

Filtermodules Filtrox & Carlson
Lenticular module filtrodisc TS
De Filtrox TS Filtrodisc is speciaal ontwikkeld voor het filtreren van Eetbare olie, en dranken met een hogere viscositeit. Filtermodules maken diepte filtratie in een hygiënische omgeving en lek vrij mogelijk.
Filtermodules Filtrox filtrodisch SY
Filtrox SY-FIltermodules zijn versterkt met synthetische componenten. Daardoor bieden ze een hogere weerstand tegen cellulase of hoge pH.
Filtermodules UHT en HT
Filtermodules speciaal ontwikkeld voor het filtreren van producten met zeer hoge temperaturen. Het cellulose filtermateriaal in combinatie met de polyamide supportkern zorgt ervoor dat deze filtermodules gebruikt kunnen worden tot 110c
Filtermodule filtrox carlson
Filtermodules speciaal ontwikkeld voor het filtreren van producten met zeer hoge temperaturen. Het cellulose filtermateriaal in combinatie met de polyamide supportkern zorgt ervoor dat deze filtermodules gebruikt kunnen worden tot 180c.
Filtrodisc carbofil filtermodule
Filtermodules gemaakt van een mix van actiefkool en cellulose. Ideaal voor het ontgeuren en ontkleueren van vloeistoffen. De modules zijn verkrijgbaar in 8 verschillende soorten actiefkool van industriële grade tot een zeer hoge grade voor de farmacie.
Filtermodule filtrodisc filtrox
Filtrox Filtrodisc-AF een module filter speciaal gemaakt voor een breed scala aan toepassingen. Beschikbaar in verschillende maten en fijnheden.
Filtrox filtrodisc CHP
Hoge zuiverheid diepte-filterplaten, geproduceerd onder streng gecontroleerde condities: - lage waardes van extraheerbare endotoxines en ionen - voldoet aan kwaliteitseisen van geldende wet- en regelgeving.

Van Borselen lenticulaire filtermodules worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen. zoals de famaceutische industrie, biotech & voedingsmiddelen & Drank
Filterplaten zijn in wezen filterplate bestaande uit dieptefiltratiemedia ondersteund op een polypropyleen skelet en geleverd in modulaire vorm. De lenticulaire modules zijn te verkrijgen in 12" (300 mm) of 16" (400 mm) diameter. Elke module bestaat uit meerdere cellen, meestal 16, maar kan worden aangepast aan specifieke eisen. Elke cel bestaat uit 2 schijven filtermedia. De volledig gesloten constructie van het systeem is ideaal waar hygiëne belangrijk is of de omstandigheden gevaarlijk zijn. Een lenticular filter is Diepte filtratie systeem voor uw kostbare vloeistoffen.