Industriële filters

Van Borselen Filters is gespecialiseerd in de levering van industriële filters en separatoren voor de proces industrie. Van Borselen filters is al bijna 100 jaar gespecialiseerd in het leveren van industriële Filters door deze jaren lange ervaringen en grote voorraad zijn wij instaat u snel van dienst te zijn en altijd een passende oplossing te bieden.
Industriële filters

Van Borselen filters is al bijna 100 jaar gespecialiseerd in het leveren van industriële Filters door deze jaren lange ervaringen en grote voorraad zijn wij instaat u snel van dienst te zijn en altijd een passende oplossing te bieden.

Totaal concept industriele filters. 
Wij bieden een totaal concept op het gebied van Proces filtratie of u nu op zoek bent naar Filters voor uw afval stroom of naar filters om microbiologische stabiliteit te garanderen wij kunnen u hiermee helpen en adviseren. Van Borselen levert vloeistof filters voor elk soort toepassing, in elke maat en grootte. Samen met onze producenten ontwikkelen wij filters en maken wij filters op maat voor uw toepassing. Voor meer informatie omtrent onze filters kunt u contact opnemen met een van onze specialisten.

Wij bieden een volledig assortiment industriele filters voor diverse industrieën zoals Farmacie, voedingsmiddelen en dranken, olie en gas, automotive, de chemie, semiconductor et cetera.

Naast vloeistof filters heeft van Borselen een Volledige range Industriele filters voor lucht, gas en stoom en zijn wij leverancier van separatoren voor het zeven van bulk goederen. 

Onze industriële filters: 

De industrie stelt steeds hogere eissen aan de industriele filters en Van Borselen levert de kwaliteitsproducten die daaraan voldoen.