Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriële toepassingen

Filterzakken

Van Borselen heeft een volledig programma filterzakken voor de porces industrie, de van borselen filterzakken zijn zowel in standaard afmetingen als op maat gemaakt te verkrijgen. De filterzakken zijn te verkrijgen in verschillende materialen waaronder: Polypropyleen, Nylon, Polyester, Nomex, Ryton, PTFE en meer.  Een filterzak is te verkijgen in micronages van 0.5µm tot 1800µm. 

Al onze filterzakken zijn siliconen vrij en Ec en Foodgrade goedgekeurd. 

Filt filterzakken

Filt filterzakken Polypropyleen

Van Borselen Polypropyleen Filterzakken worden geproduceerd uit 100% zuivere vezels. De Polypropyleen filterzakken hebben een gelaste naad, waardoor de mogelijkheid van vloeistofbypass door naaldgaten wordt uitgesloten. De Polypropyleen filterzak is verkrijgbaar in 0,5 tot 200 micron. Al onze filterzakken worden vervaardigd volgens ISO 9001 kwaliteitsnormen en onder siliconenvrije en voedselveilige omstandigheden. De Van Borselen zak filters kunnen zowel in een open als gesloten system worden gebruikt en zijn naast de standaard maten te verkrijgen in klant specifieken maten. 

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_felt_filterbags_pong_peng

Filt filterzakken Polyester

Van Borselen Polyester Filterzakken worden geproduceerd uit 100% zuivere vezels. De Polyester filterzakken hebben een gelaste naad, waardoor de mogelijkheid van vloeistofbypass door naaldgaten wordt uitgesloten. De Polyester filterzak is verkrijgbaar in een bereik 0,5 tot 200 micron. Al onze filterzakken worden vervaardigd volgens ISO 9001 kwaliteitsnormen en onder siliconenvrije en voedselveilige omstandigheden. De Van Borselen filter zak is te verkrijgen in 4 standaard maten en kunnen desgewenst op maat worden geproduceerd. 

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_felt_filterbags_pong_peng

Multi Layer Filt Filterzakken

​Multi Layer Felt Filter Bags zorgen voor een multi stage dieptefiltratie in één enkele filterzak. Meerlaagse filterzakken kunnen worden geproduceerd met 2 of 3 lagen Polypropyleen of Polyester materiaal, De Multi Layer Felt Filterbags zijn verkrijgbaar in een bereik van 0,5 tot 200 micron. De van Borselen Muli layer filter zak is te verkijgen in 4 standaard maten en daarnaast kunnen ze desgewenst op maar worden geproduceerd. 

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_extended_life

Filt Filtezak High Efficiency

De High Efficiency filterzakken bestaan uit maximaal 4 lagen Meltblown polypropyleen en polyester media, inclusief een buitenmantel om vezelmigratie te voorkomen. Deze buitenste laag biedt ook ondersteuning aan de filtermedia. De high efficiency filterzakken worden standaard geleverd met een Polyloc en zijn volledig gelast om ervoor te zorgen dat er geen bypass bij de korf en door naaldgaten kan ontstaan. De Van Borselen high efficiency filter zak is te verkijgen in vier standaard maten en daarnaast kunnen ze op maat geproduceerd worden. 


Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_high_efficiency

Filt Filterzak Absolute

De absoluut filterzak bestaat uit maximaal 8 lagen meltblown polypropyleen en polyester media, inclusief een buitenste laag om migratie van vezels te voorkomen. Deze buitenste laag biedt ook ondersteuning aan de filtermedia. De absoluut filterzakken worden standaard geleverd met een Polyloc en zijn volledig gelast zodat er geen bypass aan de korf en door naaldgaten kan ontstaan.

Verkrijgbaar in 0,5 tot 5 micron Absolute Rated 99,98% Beta 5000


Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_absolute_rated

Filt Filterzak Duplo

De Duplo-serie biedt tot 50% meer oppervlakte dan een conventionele Filterzak en is ontworpen om de klant een langere levensduur te geven zonder veranderingen aan de filterbehuizingen. De totale filtratiekosten worden drastisch verlaagd door de innovatieve "W"-vorm van de filterzak, die als bijkomend voordeel heeft dat er minder productverlies optreedt.


Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_duplo_filterbags

Filt Filterzak Extended Life

Extended Life Filter Bags zijn verkrijgbaar in Polypropyleen of Polyester naaldFilt. Variërend van 0,5-100 micron, en kan een levensduur hebben die tot 5 keer zo lang is als die van de gelijkwaardige standaard filterzak.


Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_extended_life

Complete range filterslangen

Op maat gemaakt t.b.v. ontstoffingsinstallaties
Polyester, Antistatisch, NOMEX, ryton, etc. etc.

Voor meer informatie neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

Filter Mesh Filterzakken

Nylon Filterzak mesh filter

Van Borselen filters Gaas zakkenfilters hebben een precisie geweven structuur die gefixeerd is om een absolute micronwaarde te kunnen geven zonder dat er vezelmigratie optreedt. Voor de Nylon Mesh Filterbags is een precisie geweven structuur nodig. Een nylon filterzak kan geleverd worden in de 4 standaard afmetingen en daarnaast kunnen een nylon filterzak volgens een klant specifieke maat worden geproduceerd. Een Nylon Filterzak word gemaakt van een monofilament en dit zorgt ervoor dat ze uitermaten geschikt zijn voor oppervlakte filtratie. 

De gaasfilterzakken zijn verkrijgbaar in een bereik van 1 tot 1550 micron.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_mesh_filterbags_nmo

Mesh Filterzak Polyester

Van Borselen filters Polyester Mesh Filterzakken hebben een precisie geweven structuur die gefixeerd is om een absolute micronwaarde te kunnen geven zonder dat er vezelmigratie optreedt. Voor de Polyester Mesh zakfilters is een precisie geweven structuur gebruitkt. 

De Polyester Mesh filterzakken zijn verkrijgbaar in een bereik van 1 tot 1550 micron.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_mesh_filterbags_nmo

Mesh Filterzak Polypropylene

Van Borselen filters Polypropylene Mesh Filterzakken hebben een precisie geweven structuur die gefixeerd is om een absolute micronwaarde te kunnen geven zonder dat er vezelmigratie optreedt. Voor de Polypropylene Mesh Filterbags is een precisie geweven structuur nodig.

De Polypropylene Mesh filterzakken zijn verkrijgbaar in een bereik van 1 tot 1550 micron.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_mesh_filterbags_nmo

Mesh Filterzak Duplo

De Duplo-serie biedt tot 50% meer oppervlakte dan conventionele zakken en is ontworpen om de klant een langere levensduur te geven zonder veranderingen aan de filterbehuizingen. De totale filtratiekosten worden drastisch verlaagd door de innovatieve "W"-vorm van de filterzak, die als bijkomend voordeel heeft dat er minder productverlies optreedt.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

pdf_duplo_filterbags

Filter Mesh

Filterzakken kunnen worden gemaakt van uit een gaas materiaal (een filter mesh). Het filter mesh wat gebruikt wordt voor het vervaardigen van deze filterzakken kan uit verschillende materialen bestaan waaronder: Polypropyleen, Polyester, en Nylon. Afhankelijk van de toepassingen wordt het juiste filter mesh (gaas) geslecteerd. Een filterzak gemaakt van een gaas materiaal (een filter mesh) heeft als voordeel tenopzichten van een felt materiaal dat het een lage drukval heeft en zorgt voor een oppervalkete filtratie. het filter mesh is te verkrijgen in een fijnheid range van 1-1500µm. Filter mesh is het aantal openingen per liniaire inch in een gaas. Hoe groter de Mesh, hoe fijner het filter.Filter mesh is te verkijgen in Nylon, Polyester, polypropyleen, en daarnaast ook in RVS

Absorptie Filterzakken

Olie Absorptie Filterzakken

​De Van Borselen Olie absorptie filterzakken hebben een rendament van >90%, dit door de meerlaagse structuur met maximaal 4 lagen. De Olieverwijderingsfilterzakken worden standaard geleverd met een Polyloc en zijn volledig gelast zodat er geen bypass aan de korf en door naaldgaten kan ontstaan. Voor een langere levensduur kunnen onze OA-filters worden gecombineerd met een voorfilterlaag. 

pdf_oil_absorbent_filterbags
Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715

Deze website gebruikt cookies. U kunt ze accepteren door op Ok te klikken