Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriƫle toepassingen

Waterfiltersystemen

Waterfilters zijn er in overvloed, maar welke bereikt de beste resultaten en komen het dichtste bij uw wensen en eisen?

Dankzij onze zeer lange ervaring met proces en waterfiltratie is Van Borselen in staat de juiste waterfiltersystemen te bieden voor al uw waterfiltratie. Het aanbieden van de juiste waterfiltersystemen voor al uw Waterfiltratie is bij uitstek onze specialiteit. Door ons grote magazijn is levering binnen enkele uren veelal mogelijk. Van Borselen heeft zeer veel ervaring in het leveren van passende waterfiltersystemen voor de productie van gezuiverd water, drinkwater filtratie, gemeentelijke wateren, beschermen van R.O. installaties en andere waterfilters. 

Deze ervaringen stellen ons in staat om in uw proces een optimale filtratie toe te passen.

Enkele toepassingen:

 • Voorfiltratie RO
 • Drinkwater filtratie
 • Steriele filtratie
 • Gemeentelijkwater filtratie
 • Zwembaden
 • Harsbedden
 • Demi water
 • Ultra puur water
 • Ont-chloren drinkwater
 • Zwembaden
 • En alle andere water filtratie toepassingen
Wij denken met u mee en ontwerpen waterfiltersystemen welken geschikt zijn voor uw toepassing. Onze filters worden gemaakt in cleaning room condities, de gebruikte materialen zijn EC en FDA goedgekeurd. Validatiegegevens, foodcertificaten en supportdocumenten zijn beschikbaar. 

Enkele producten:

Industriele waterfilters

Naast de waterfiltersystemen voor voedingsmiddelen en dranken heeft van Borselen ook een uitgebreid programma industriele waterfilters voor bijvoobeeld de tuinbouw. Een breed filterprogramma, welk zijn toepassing vindt in tal van industrieen. door onze uitgebreid  programma industriele waterfilters kunnen wij op voor bijna al uw industriele waterfilter stappen het juiste filter aanbieden. De industriele waterfilters van van Borselen worden onder andere gebruikt  voor het verwijderen vaste deeltjes zodat het water her-gebruikt kan worden of kan worden geloosd in het riool.  

Onder andere:

Irrigatie en recirculatiesystemen
Waterinname en -distributie
Saneringsprojecten en industrie
her-gebruik van afvalwater door een filter tuinbouw zeefmachine. 

waterfilter industrieel

Het terugdringen van vervuild afvalwater uit de kas is een van de grootste uitdagingen waar de tuinbouw sector voor staat en door gebruik te maken van de Van Borselen tuinbouw zeef kunt u veel afval water opniew gebruiken. Op uw bedrijf heeft u te maken met verschillende waterstromen. U kunt het water hergebruiken of afvoeren op het riool. Het lozen van vervuild proceswater is verboden.

Dit betekent dat vervuild proceswater zoveel als mogelijk moet worden hergebruikt of worden gefilterd alvorens u dit kunt lozen. De Van Borselen waterfilter industrieel kunt u inzetten om deeltje tot 15µm uit uw water te filtreren zonder dat u uw filters hoeft te vervangen. Door middel van de van Borselen Tuinbouw zeefmachine kunnen wij dit bereiken. Het waterfilter industrieel zorgt ervoor dat u uw irrigatie water kunt hergebruiken met als voordeel minder water gebruik en minder gebruik van voedingsmiddelen.  
 

Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715

Deze website gebruikt cookies. U kunt ze accepteren door op Ok te klikken