Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriƫle toepassingen

Overige filtratie: Hydrocyloon, Cerinox

BorsoClean

Het BorsoClean filter systeem bestaat uit standaard filter elementen in een gesloten kunststof zak. Dit zorgt er voor dat de filters en het product vanuit uw proces geïsoleerd blijven, waardoor kans op aanraking hiermee wordt voorkomen. Het hele systeem bevind zich in een roestvast stalen behuizing. Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze specialisten.

Voor meer informatie neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

Cerinox

CERINOX® is een compact cross-flow filtratie systeem uitgeveord met ceramische membranen. Deze worden als standaard units geproduceerd als ook in custom design. Verschillende niveaus in automatisering, van handmatig bestuurde units tot volledige automatische systemen.

Toepassingen: Wijnen, Bieren, Vruchten sappen, Kruiden sappen en meer.

Voor meer informatie neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

cerinox_vb

Hydrocycloon

Van Borselen heeft een compleet programma sweco hydrocyclonen voor zowel de verhuur als nieuwe sweco hydrocyclone voor de verkoop. 


SWECO® Hydrocycloon systemen zorgen voor een economische en effectieve methode van het verwijderen van vaste deeltjes uit een vloeistofstroom. Typische deeltjes grootte ligt rond 10 micron. Hydrocyclonen kunnen over het algemeen kleinere deeltjes scheiden dan zeefmachines en met hogere capaciteiten. In veel toepassingen kunnen bestaande centrifuges vervangen worden door een Hydrocycloon, wat zal resulteren in een kostenbesparing.  Het gebruik van SWECO Hydrocyclonen kan de bedrijfs- en onderhoudskosten van een solids-separatiesysteem verlagen. De installatie is eenvoudig, omdat het hydrocycloon systeem geassembleerd wordt verzonden. Voor een betrouwbare werking van het systeem is alleen een consistente toevoer bij een constante druk nodig. De enige bewegende delen zijn de toevoerpomp en de drijfmest zelf. De energiekosten zijn veel lager dan die van een grote centrifuge en het onderhoud is, indien nodig, veel eenvoudiger en gemakkelijker uit te voereVoor meer informatie neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

RO systemen

Industriële RO systemen t.b.v. toepassingen waar hoge zuiverheid en hoge volumes vereist zijn

  • Uitgaande flow gemiddeld tot 3154 l/hr
  • Op een vrij staand, roest bestendig aluminium frame op wielen
  • Incl. voor filtratie en membraan bescherming
  • Roestvaststaal multi-stage booster pomp
  • incl. kleppen
  • Chemische pomp uitlaat
Voor meer informatie neem contact met ons op via E-mail of telefoon. 

Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715

Deze website gebruikt cookies. U kunt ze accepteren door op Ok te klikken