Pall FSI productie stop voor de filterzakken en filterhuizen

Wij zijn trots op het feit dat in 95% van de gevallen onze filters zonder problemen ingezet kunnen worden tegen de Pall- FSI producten.
Pall FSI productie stop voor de filterzakken en filterhuizen

Pall heeft onlangs bekend gemaakt de productie van filterzakken en filterkaarsen permanent te stoppen. Dit betekend dat alle Pall-Filter Specialist Inc. producten vanaf 31 december 2020 niet meer worden geproduceerd.
Van Borselen Filters heeft een complete range aan filterzakken die probleemloos passen in de FSI/Pall filterhuizen. Wij hebben filterzakken mer de Polyloc, de X100-filterzakken en de complete range aan standaard filterzakken.
 
Wij zijn trots op het feit dat in 95% van de gevallen onze filters zonder problemen ingezet kunnen worden tegen de Pall- FSI producten.

For more information , please contact us at: +31 (0)79-3412314 or info@vanborselen.nl

Bubble Point Test

Felt Filterzakken

Van Borselen een compleet programma felt filterzakken. Welke naadloos passen in de filterhuizen van Pall en Filter specialis inc. (FSI).  Van Borselen filters heeft bijna 100 jaar ervaring in de wereld van filtratie. Onze feltzakken zijn geschikt voor toepassingen die gebruik maken van filterhuizen, maar ook voor toepassingen die gebruik maken van openfiltersystemen. Tevens zijn onze felt filterzakken dusdanig ontworpen om een grotere lading aan deeltjes tegen te houden. Van Borselen Filters werkt alleen met vertrouwde en erkende filterproducenten, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van de beste materialen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ongeacht de deeltjesgrootte, onze duurzame filterzakken garanderen superieure filterprestaties en hebben een tweemaal zo grote capaciteit om het vuil tegen te houden ten opzichte van de standaard filterzakken. Door de gelaste naden in onze filterzakken, is er geen vloeistof bypass mogelijk. Van Borselen filters biedt een scala aan gekalanderde afwerkingen om vezelmigratie te voorkomen. Van Borselen Filters biedt ook felts waarin polyester verwerkt zit. Deze Felts bevatten een versterkt gaasdoek die is aangebracht in het felt materiaal. Dit biedt een grotere sterkte en duurzaamheid in het geval dat er geen filterkorf wordt gebruikt.
Beschikbare materialen:
PO = Felt, Polypropyleen
PE = Felt, Polyester
 N = Felt, Nylon
HT = Felt, Hoge Temperatuur
TFE = Felt, Teflon
 
BPONG
BPENG
BPEM
 
voor meer informatie klik hier of wilt een sample ontvangen? klik hier

Polyweld zakfilter

Van Borselen Filters heeft een alternatief op de pall FSI Polyweld filterzakken. Polyweld zakfilters hebben een o voordeel ten opzichte van alle genaaide filterzakken. Er is namelijk geen bypass mogelijk, dankzij de gelaste naden die dit risico uitsluiten. De Polyweld filters van Van Borselen Filters werken efficiënter door deze strakkere naderen, waardoor u een beter filtratie zult hebben ten opzichten van van genaaide zakfilters. Ook zijn de zakken vrij van vezel migratie wegens de gelaste naden. Wegens het feit dat deze filterzakken draadloos geproduceerd worden, is er ook geen silicone contaminatie mogelijk. De Van Borselen Polyweld filterzakken zijn beschikbaar in de standaard polypropyleen, nylon, maar ook in polyester felt. De Filt filterzakken zijn te verkrijgen van 1 t/m 200 micron. 

Pall/FSI filterzakken POEX en PEEX

Van Borselen Filters’ duurzame filterzakken garanderen de beste prestaties bij veel verschillende soorten verontreinigingen, zoals gels, deeltjes met verschillende groottes en deeltjes met verschillende vormen. De grove pre-filter laag is ontworpen zodat de filterzak langer meegaat en om grote aantallen deeltjes tegen te houden zonder overmatige oppervlaktebelasting. De POEX is in staat om tweemaal zoveel deeltjes tegen te houden dan de standaard felt filterzakken. Dit resulteert in het feit dat u minder vaak de zakken hoeft te verwisselen. Deze duurzame filterzakken zijn de oplossing in industrieën zoals chemie, automotive coatings, harsen, eetbare olie en andere vloeistoffen. 

PALL FSI MAX PONG BAG FILTER

​Filt zakfilter MAX PONG

Voor filtratie met betrekking tot lage kosten en hoge efficiëntie, biedt Van Borselen Filters de Heavy Duty duurzame filterzakken. Dit type zak filter bevat geen naden en heeft een dichtheid met micro-vezelwaardering die sporen van oliën verwijdert die men vaak tegenkomt in procesvloeistoffen. De Van borselen filterzakken zijn een op een te gebruiken voor de paal FSi MAX pong rang.Deze filterzakken hebben tot wel viermaal de capaciteit om vuil tegen te houden ten opzichte van de gewone polypropyleen filterzakken. De feltcover heeft een gelaste naad en een polyloc ring die garandeert dat er geen vloeistofbypass mogelijk is. Als lage-kosten- en hoge-efficiëntiefiltratie nodig is, dan is dit product de perfecte keuze. Deze zakken zijn perfect in toepassingen waar sprake is van een constante flow of productie in batches. Ook kan dit type filter worden ingezet als eindfilter en polishing filter. 

Beschikbare materialen:
Polypropyleen filter zak met 100% polypropyleen binnenkant. 
BMAXPONG12PWE
BMAXPONG52PWE
BMAXPONG102PWE
BMAXPONG502PWE
BMAXPONG1002PWE
 

​Pall FSI PolyFOLD filterzak

De PolyFold filter zak is geproduceerd met een duurzaam felt aan beide zijdes van de filterzak. Deze filterzak heeft een 2.4x zo grote oppervlakte, dat een grote capaciteit met betrekking tot het tegenhouden van vuil garandeert en tevens langer meegaat. Wegens de polyloc ring is er geen vloeistofbypass mogelijk. De gaascover helpt bij het inbrengen en vervangen van de filterzak. 

BPOF50P4002P
BPOF10P4002P
BPOF100P4002P
BPOF25P4002P

Pall FSI polymicro filterzakken POMF

In het geval u een betere filterefficiëntie zoekt, zijn de POMF filterzakken van Van Borselen de beste keuze. Met zijn drie lagen, een die werkt als een pre-filter voor de grotere deeltjes; de primaire laag om op efficiënte wijze de deeltjes tegen te houden en de derde laag die vezelmigratie voorkomt, garandeert de POMF filterzak van Van Borselen een zeer hoge efficiëntie. Deze zakken zijn geschikt voor de voedsel- en drankenindustrie, waterindustrie, chemie-industrie en bij toepassingen met betrekking tot coatings, dankzij de schuimloze , vezelvrije afwerking.

Pall FSI BOS zakfilters 

Pall FSI naadloze, absoluut filterzakken BOS: De BOS filterzak is een polymicro filterzak die geen naden heeft door de manier waarop deze geproduceerd is. Het heeft unieke materialen die een betere efficiëntie mogelijk maken en biedt gegradeerde poriegrootteverdeling  die absoluutfiltratie mogelijk maken. Dankzij de hitte gebonden microvezels komt de filterzak zonder enige naden en is de filterzak toch nog erg rekbaar. Dit heeft als voordeel dat de filterzak de beste weerstand biedt tegen meerdere vormen van lekkage. Deze high-end filter zak is de beste keuze indien precieze absoluut-gewaardeerde filtratie nodig is. 
 
Pall FSI BOS absoluut-gewaardeerde filterzakken zijn beschikbaar in grootte 1 en grootte 2. 
BOS5PM2P BOS10PM2P
BOS1PM2P BOS50PM2P
BOS5PM1P BOS10PM1P
BOS1PM1P BOS50PM1P